Επιστροφές - Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ

Όλα μας τα προϊόντα φτιάχνονται στο εργαστήριό μας, με πολλή αγάπη! Αφού περάσουν από τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο, συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή, ώστε να έρθουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση!
Παρ’όλα αυτά, αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε 14 εργάσιμες μέρες.

ΓΕΝΙΚΑ

Στο Rania’s Stones για να γίνει δεκτή μια επιστροφή, πρέπει το προϊόν μας να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως το παραλάβατε, στη συσκευασία του, με καρτελάκια κτλ, να έχει μαζί του την απόδειξη αγοράς και εάν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό!
Μέχρι το προϊόν να φτάσει σε εμάς, βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, άρα είναι πολύ σημαντικό η μεταφορά του να γίνει με ασφάλεια, ώστε να μην προκληθεί τυχόν ζημιά, που θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην δεχτούμε την επιστροφή.
Αν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο, κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@raniasstones.gr ή στο τηλέφωνο 211 4068501 και μετά αφού μας στείλετε το προϊόν πίσω, εμείς θα σας στείλουμεένα άλλο που θα προτιμήσετε! ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτή την περίπτωση, το κόστος των μεταφορικών, θα επιβαρύνει εσάς!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αν τυχόν το προϊόν μας φτάσει σε εσάς κατεστραμμένο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα, την ίδια μέρα!

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ στα εξής:

-σκουλαρίκια, για λόγους υγιεινής
-προσωποποιημένες κατασκευές- χάραξη- ειδικές παραγγελίες
-προΪόντα σε προσφορά
-εποχιακά προΪόντα

 

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.